Pon 30 Mar. 2015 

UPORABA TEHNIČNE ANALIZE PRI UPRAVLJANJU PREMOŽENJA

Okrog uporabe tehnične analize je veliko prerekanja. Nekateri, predvsem akademiki, pravijo, da je tehnična analiza popolnoma neuporabna, saj so trgi učinkoviti in ni možno na tako enostaven način služiti denarja s trgovanjem. Na drugi strani so pa zagovorniki tehnične analize, ki pravijo, da so trgi res učinkoviti in da so v trenutno ceno vkalkulirane vse informacije, ki so trenutno na voljo, kar posledično pomeni, da je uporaba fundamentalne analize nesmiselna, ampak za razliko od zagovornikov učinkovitih trgov menijo, da so na trgu priložnosti, ki se jih da izkoristiti.

Kje je resnica? Na strani akademikov in riguroznih testiranj lastnosti trgov ali na strani borznih trgovcev, izmed katerih nekateri že nekaj časa dosegajo visoke donose?

Na to vprašanje bomo odgovorili na seminarju in si bomo pogledali metode, ki se pri trgovanju največkrat uporabljajo. Pokazali bomo prednosti in pomankljivosti določenih metod in preverili katere delujejo najbolje.

Na seminarju boste dobili odgovore na naslednja vprašanja:

 • Ali tehnična analiza deluje?
 • Katere metode borzni trgovci uporabljajo pri trgovanju?
 • Katere metode so najboljše?
 • Kako analizirati določen trg?
 • Katera platforma je najboljša za analiziranje trgov?

 

Natančneje bomo obdelali tudi te teme:

 • Vrste grafov
 • Drseče sredine
 • MACD
 • RSI
 • Stochastics
 • Fibonacci povratki
 • In še veliko več!

Dogodek bo v naslednjem terminu:

 • v torek, 28. februarja 2012 z začetkom ob 16:00  (LE ŠE NEKAJ PROSTIH MEST!)

In zakaj ne smete zamuditi te izjemne priložnosti? Ker verjetno ne želite izpustiti priložnosti, da si pridobite znanje in preidete med tistih 20% uspešnih investitorjev.

Kotizacija za celoten dogodek »Uporaba Tehnične Analize « je samo 55€.

Ob prijavi na dogodek pred 27. februarjem je cena samo 15 €
 

PRAVOČASNO SI REZERVIRAJTE SVOJE MESTO – ŠTEVILO JE OMEJENO NA 20 UDELEŽENCEV!

Plačilo preko PayPala in kreditnih kartic lahko opravite s klikom na Buy Now:
Rezervacija termina s plačilom preko položnice je mogoča preko spodnjega obrazca:


* Vaš osebna e-pošta:


* Vaše ime:


* Mobilni tel.:
Kdo vas bo poskušal spraviti na pravo pot do uspešnega investiranja?

Profesionalni in izkušeni trgovalec Klemen Furlan, soavtor projekta Avdicija za naj trgovalca in knjige Osnove trgovanja, je eden redkih strokovnjakov v Sloveniji, ki je odličen poznavalec dogaja pri trgovanju na Wall Streetu in na drugih borzah po svetu. Je avtor številnih prispevkov na temo trgovanja. Je ustanovitelj in predsednik Društva finančnikov slovenije, ki ze 3 leta ozavešča slovensko javnost finančnih trgih. Je tudi direktor podjetja Finančni trgi d.o.o. ki poleg spletnega portala in izobraževanj nudi napredne storitve za nizko latenčni dostop do globalnih trgov, ponuja napredne softwarske rešitve za algoritemski dostop do makreokonomskih novic. Ima specialna znanja o terminskih trgih, delniških trgih, naprednih trgovalnih strategij, optimizacije trgovanja, trgovanju z ekonomskimi objavami, trgovalni psihologiji.

Luka Gubo, vodilni analitik in ekonomist je avtor številnih prispevkov v priznanih slovenskih medijih (Finance, Moje Finance, Dnevnik, Pogledi, Cekin, itd.). Je strokovnjak na področju kvantitativnih financ in vključevanja teorije v prakso. Ima specialna znanja makroekonomije in makro-investiranja, trgovanje z opcijami, napredne trgovalne in investicijske strategije, kvantitativne finance.

Mnenja udeležencev preteklih dogodkov:


Tilen, Ljubljana: “ Izkusil sem fantastičen vikend z ekipo Finančnih trgov, ki se resnično dajo vse od sebe, da bi tradanje približali vsakemu, ki se s tradanjem že ukvarjal ali pa je popoln začetnik. Finančni trgi ponujajo res zelo kvaliteten program. V primerjavi s konkurenčnimi seminarji, ki običajno potekajo na webinarjih, pa je cena primerna Vsak, ki je že opravil kakšen seminar ve o čem govorim. Cene takih in manj kvalitetnih seminarjev hitro narastejo tudi preko 4 mestnih številk.”

Blaž Rupert, Ljubljana: “Največ sem odnesel od trgovanja v živo, kateri me je tudi najbolj zanimal od celotnega seminarja. Celoten proces uporabe strategije je bil natančno opisan. S tem mislim da je bilo jasno in preprosto razloženo, od teorije kako najti primerne delnice in priložnosti, do tega kako te priložnosti izkoristiti v živo na čisto pravem “live” primeru.”

T., Slovenj Gradec: “Po dveh seminarjih mi je veliko razjasnjenega. Hkrati pa se z demom pojavljajo tudi nova vprašanja, oz. se odkriva koliko znanja je še potrebnega. Lepo jasno je bilo razloženo, se vidi da se izhaja iz prakse, da se ne govori na pamet. Jasno razloženo za vsakega začetnika. Tudi vsa dodatna opozorila glede trgovanja- da ne delaš s čustvi, da se držiš trgovalnega plana, da si izračunaš koliko lahko sploh izgubiš, da spoštuješ borzo.”
T.S., Celje: “V enem tednu sem naredila zares velik preskok v znanju – s tem mislim na branje in razumevanje grafov, uporabo indikatorjev, načrtovanje itd. Za zares intenzivno učenje si je potrebno vzeti čas ne samo popoldan, ampak tudi dopoldan. Izobraževanje vsakor priporočam.”
Ales Turk, Maribor: “Trgovanje pod mentorstvom je res zelo poucno, zanimivo in prijetno. Super je, da poteka konstantna komunikacija, odprti so za vsa vprasanja in odgovori so zelo nazorno prikazani na grafih samih, kar pomaga pri razumevanju, prav tako mi je vsec trgovalna soba v kateri se zapisuje vse pomembne stvari tekom delovnega dne.”
Damir, Ljubljana: “S Klemnom se poznava in sodelujeva že dalj časa. Njegovo znanje o finančnih trgih in finančnih produktih ter uspešnost pri trgovanju sta resnično impresivna. Sodelovala sva pri trgovanju na makroekonomske podatke (trgovanje na novice) in dobički, ki jih je ustvaril so bili impresivni.
Kljub dolgoletnim izkušnjam pri upravljanju kapitala sem se s pomočjo Klemna naučil trgovati na borzah bolj uspešno in posledično bolj donosno. Priporočam ga vsakomur, ki bi rad svoje trgovalno znanje dvignil na višji nivo oziroma trgoval kot profesionalec.”

Prijavite se na spodnji obrazec:


* Vaš osebna e-pošta:


* Vaše ime:


* Mobilni tel.:
Se vidimo na seminarju!

Lep pozdrav, vaša ekipa Finančni Trgi