Finančni trgi

Prispevki

Dodaten termin predstavitve seminarja

Dodaten termin predstavitve seminarja
September 30
08:03 2013

Zaradi velikega povpraševanja po brezplačni predstavitvi seminarja "Dobra startegija, dober začetek", smo se odločili izjemoma omogočiti še en termin in sicer v sredo 2.10.2013 ob 18:30.

Tudi v sredo bomo v naš visoko-tehnološki center na Verovškovi 55 v Ljubljani povabili skupino 20 trgovalcev, katerim bomo predstavili NOVO poenostavljeno zelo dobičkonosno strategijo.

Kakšna je izbrana strategija?

Naučili vas bomo uporabljati strategijo ki upošteva dinamiko trgov in je posledično ob pravilni izvedbi uspešna na vseh trgih, tako delniških in surovinskih, kot tudi valutnih.

Koncept strategije je preprost – iščemo naložbe, ki so pokazale moč v preteklih dneh in počakamo na boljšo vstopno točko za nakup oz. prodajo.

Na spodnjem grafu lahko vidimo primer takšne delnice – cena je hitro narasla in naredila preboj (spodnja rdeča puščica) in sedaj čakamo na povratek cene (zgornja rdeča puščica).

Smo edini v Sloveniji, ki že peto leto organizirano izvajamo izobraževanja na temo trgovanja na ameriških delniških trgih, ter izobraževanja o trgovanju z opcijami.

Imamo več kot 200 zadovoljnih trgovalcev in investitorjev, ki so koristili naša izobraževanja.

Gre za zadnji termin tega brezplačnega dogodka, prosta pa so samo še 3 mesta, zato pohitite s prijavo!
[box title="Prijava"]
[contact-form to='anja87@gmail.com' subject='Brezplačni seminar'][contact-field label='Ime in Priimek' type='name' required='1'/][contact-field label='Email' type='email' required='1'/][contact-field label='Telefon' type='text' required='1'/][/contact-form]
[/box] 

 

About Author

Anja P.

Anja P.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce