Finančni trgi

Prispevki

 Breaking News

Formula 1 bo sodelovala z Snapcahatom

Formula 1 bo sodelovala z Snapcahatom
July 14
06:42 2017

Dirkalna serija Formula 1 je s mobilno aplikacijo Snapchat dosegla globalni dogovor za izdelavo ekskluzivnih vsebin iz svojih prihajajočih dirk za veliko nagrado.

Dogovor označuje prvo komercialno povezavo Formule 1 z veliko digitalno storitvijo, ki se bo najprej pojavila na mobilnih napravah. Partnerstvo se bo začelo ta konec tedna, z pokrivanjem dirke za veliko nagrado Britanije, v obliki Snapchatovega formata "Our stories".

Time Warner in Snapchat objavila skupno sodelovanje

Formula 1 si trenutno prizadeva za razvoj športa na več digitalnih platformah. Po novem dogovoru bodo posnetki iz dirkalne sezone na voljo na Snapovi uredniški platformi Our Stopries. Na platformi bodo prikazani video posnetki in slike, ki jih bodo poslali uporabniki aplikacije na prireditvah formule 1 po vsem svetu.

"Strategija socialnih medijev"

Poslani material naj bi bil namenjen drugačnemu tipu pokritosti, ki ga ne vidimo prek tradicionalnih ponudnikov televizijskega programa. Pri Snapu bodo na enak način pokrivali tudi dirke Formule 1 v Singapurju, na Japonskem, v ZDA , Mehiki, Braziliji in Abu Dhabiju.

"Naše zgodbe omogočajo uporabnikom Snapcahtta, da na istem dogodku prispevajo svoje edinstvene perspektive skozi video in fotografije v eno skupinsko zgodbo, ki zajema vzdušje in navdušenje," so dejali pri Snapchatu.

Frank Arthofer, vodja digitalnih medijev pri Formuli 1 je dejal: "To je prvi korak k širjenju naše strategije socialnih medijev. Še naprej si moramo prizadevati za privabitev novih navijačev, taka, da jih poizkušamo doseči na socialnih platformah z vsebinami iz ozadja in zabavnimi vključujočimi vsebinami. Plaforma Snapa je ena od najbolj priljubljenih pri mladih, ki si jih še posebej želimo privabiti, saj predstavljajo prihodnost našega športa."

About Author

Miha Furlan

Miha Furlan

je diplomirani manager in dolgoletni sodelavec Finančnih Trgov, dober poznavalec finančnega sveta in avtomobilizma. Je tudi član Društva Finančnikov Slovenije.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce