Finančni trgi

Prispevki

Naši partnerji

Naši partnerji
April 01
13:48 2011
DS-logoDenarnisupermarket.com  je spletno mesto, vzpostavljeno leta 2009, z  namenom obveščati o finančni ponudbi, izobraževati in pomagati pri razvoju osebnih financ - tako za tiste, ki jih zanima borza, skladi, depoziti, krediti kot za tiste, ki bi radi upravljali predvsem družinski proračun. S ponudbo naprednih interaktivnih orodij nudimo brezplačni izračun, filtriranje in primerjavo različnih finančnih produktov (skladi, depoziti, krediti, varčevalni računi). Registrirani uporabniki pa lahko brezplačno vodijo tudi svoj premoženjski portfelj in koristijo posebne ugodnosti v okviru partnerjev Denarnega supermarketa.
informiransi-300x88Spletni portal Informiran.si je največji slovenski portal, za izdelavo pravnih dokumentov. Na portalu boste našli posebne e-obrazce, preko katerih lahko v le nekaj minutah in brez pravnega znanja, izdelate kvalitetne pravne dokumente (pogodbe, tožbe, prijave,...). Posebej razviti e-obrazci Vas bodo vodili skozi celoten postopek izdelave dokumentov, tako da bodo le-ti vsebinsko prilagojeni Vaši situaciji. Poleg pametnih e-obrazcev boste našli tudi kopico pravnih in finančnih člankov in nasvetov, ki Vam bodo prihranili veliko časa in skrbi.

V Finančni hiši ekipa finančnih strokovnjakov z različnih finančnih področij (s področja naložb, kreditov, zavarovanj in varčevanj) objektivno in optimalno svetuje na podlagi finančnih ciljev in odnosa do tveganja posameznika.

Drugi svet je spletni blogerski časopis, kjer lahko vsakodnevno spremljate izbrane najboljše zapise s slovenskih blogov. Tematike so različne – od političnih, zabavnih,  športnih, gospodarskih in poslovnih.

Študentska borza je izobraževalni sistem, ki na brezplačen, prijazen in vsem dostopen način poučuje o vseh relevantnih finančno-borznih in gospodarskih zadevah ter s tem omogoča uspešnejši vstop v poslovni svet. Med drugim omogoča navidezno trgovanje z vrednostnimi papirji ter udeležbo na že tradicionalnih Seminarjih Študentske borze.

 

 

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles