Finančni trgi

Prispevki

Izolani najbolj za arbitražo, Grosupeljčani in Ribničani najbolj proti

Izolani najbolj za arbitražo, Grosupeljčani in Ribničani najbolj proti
June 07
06:49 2010

Pregledali smo, v katerih volilnih okrajih so relativno najbolj podprli arbitražni sporazum in v katerih je bilo največ volilnih upravičencev proti.

Arbitražni sporazum so na današnjem referendumu podprli v volilnih enotah Postojna (56,51 odstotka), Ljubljana Center (56,15 odstotka), Ljubljana Bežigrad (53,68 odstotka), Novo mesto (50,27 odstotka) in Maribor (52,03 odstotka),medtem ko so v volilnih enotah Kranj (46,23 odstotka), Celje (48,42 odstotka), Ptuj (47,10 odstotka) niso.Več si preberite na Finance.si

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce