Finančni trgi

Prispevki

Javnost podpira zamrznitev plač javnim uslužbencem

Javnost podpira zamrznitev plač javnim uslužbencem
August 30
06:26 2010

Zdravniki, ki grozijo, da bodo s 1. septembrom zmanjšali obseg svojega dela, ker jim hočejo zmanjšati plačila za dežuranje, nimajo podpore javnosti.

Če pa bodo to svojo napoved uresničili, kakovost in varnost zdravljenja ne bosta zagotovljeni.

Tako je večinsko mnenje sodelujočih v tokratni anketi Dela. Na vprašanje, ali bosta, če bodo zdravniki zmanjšali obseg dela, lahko zagotovljeni kakovost in varnost zdravljenja, je velika večina vprašanih, 70,2 odstotka, odgovorila nikalno. Da bosta lahko zagotovljeni, jih je menilo 26,3 odstotka. Z ne vem jih je odgovorilo 3,5 odstotka.

Več si preberite na delo.si

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce