Finančni trgi

Prispevki

Najbolje plačani slovenski menedžerji

Najbolje plačani slovenski menedžerji
April 15
07:24 2011

Direktorske plače: Po prvih objavah lanskih letnih poročil je predsednik Krkine uprave Jože Colarič najbolje plačani slovenski predsednik uprave.

Jože Colarič je kot predsednik Krkine uprave lani zaslužil 655 tisoč evrov bruto. S tem je po do zdaj razkritih podatkih slovenskih borznih družb najbolje plačani menedžer.

Lestvica še ni dokončna, kar pomeni, da lahko Colariča še kdo prehiti. Prejemke najbolje plačanih vodilnih spremljamo na spletni povezavi.

Več na finance.si

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce