Finančni trgi

Prispevki

Pa je končno padla milijardica!

Pa je končno padla milijardica!
October 05
06:58 2012

Spletno družbeno omrežje Facebook ima milijardo uporabnikov, so danes sporočili iz družbe. Prvi mož Facebooka Mark Zuckerberg je ob tej priložnosti posodobil svoj status, v katerem je naznanil, da ima omrežje več kot milijardo aktivnih uporabnikov.

"Če to berete: hvala, ker ste dali meni in moji mali ekipi to čast, da vam služimo. Pomagati milijardi ljudi, da se poveže, je neverjetno, ponižno in je stvar, na katero sem najbolj ponosen v svojem življenju," je zapisal Zuckerberg.

28-letni milijarder je sicer priznal, da družba preživlja težke čase, odkar so njene delnice začele kotirati na borzi, kjer je njihova vrednost padla, vlagatelji pa vse bolj dvomijo o rasti.

Mark Zuckerberg razočaran nad delnicami Facebooka

"Smo v težkem obdobju in to ne prispeva k morali, vendar so ljudje osredotočeni na to, kar gradijo," je prvi mož Facebooka dejal v pogovoru za televizijo NBC.

Zuckerberg, ki je Facebook ustanovil med študijem na Harvardu, je zatrdil, da je pravi mož za vodenje družbe. Nekateri na Wall Streetu so namreč izrazili dvom, da je sposoben voditi tako veliko podjetje.

In še nekaj statistike - od ustanovitve Facebooka so uporabniki kliknili 1.130 milijard všečkov, sklenili 140 milijard prijateljstev in objavili 140 milijard fotografij.

About Author

Miha Furlan

Miha Furlan

je diplomirani manager in dolgoletni sodelavec Finančnih Trgov, dober poznavalec finančnega sveta in avtomobilizma. Je tudi član Društva Finančnikov Slovenije.

Related Articles