Finančni trgi

Prispevki

Protest študentov sredi Ljubljane!

Protest  študentov sredi Ljubljane!
March 10
08:37 2010

Včeraj ob pol sedmih zjutraj se je trojica v sestavi študent, upokojenka in sindikalist odločila protestirati proti reformi tako imenovanega malega dela, poročajo na Žurnalu.

Predvidena ukinitev študentskega dela in uvedba tako imenovanega malega dela, po katerem bi lahko študenti, dijaki in upokojenci na leto delali največ 672 ur, plačilo pa naj ne bi presegalo minimalne plače, je navsezgodaj pripravila trojico, da je v središču Ljubljane na Bavarskem dvoru razprostrla ogromen transparent proti malemu delu.

Ok vse lepo in prav, samo se kdaj študenti vprašajo, če je za njih študentsko delo tako zlato, zakaj se torej dogaja tole? Včasih bi bilo dobro, da mora biti zaščitenost delovne sile na prvem mestu.

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles