Finančni trgi

Prispevki

Kako premagati samega sebe?

Kako premagati samega sebe?
April 14
11:07 2014

Kaj imata skupnega sledeči napaki naših bralcev?

»Kar nekaj izgube sem naredil ker sem prepozno zapiral pozicije. Ko sem videl, da delnica pada sem naredil neumnost. Namesto da bi zaprl po planu, sem še čakal in upal, da se bo delnica vrnila. In seveda se ni, moje izgube pa so bile večje kakor bi bile če bi se držal plana.«

»Kako veste kdaj zapirat pozicije? Več tradeov sem zaključil s plusom, ampak se je večkrat zgodilo, da so delnice po tem ko sem jih prodal skočile še višje. Kako naj torej ločim kdaj še počakat in kdaj ne?«

V obeh situacijah bralca nista uspela premagati samega sebe.

Prvi gospod namreč ni želel sprejeti izgube in se je delnice oklepal v želji, da bi ta ponovno zrastla. Drugi gospod, pa je bil premalo agresiven in je zapiral pozicije z manjšimi dobički kot bi lahko.

Kako osvojiti psihologijo trgovanja, vam bo najbolje svetoval izkušen borzni trgovec z več kot 10 letnimi izkušnjami Klemen Furlan. Ker želimo, da vsi naši bralci postanejo čim boljši trgovalci ali investitorji, smo se odločili naše izkušnje in znanje z vami deliti preko Kluba Finančni Trgi d.o.o.

Članom kluba smo tako za dodatna vprašanja ali mnenja na voljo skoraj kadarkoli, saj imajo v slopu Kluba na razpolago 2 uri telefonskega svetovanja ali pa 1 uro individualnega dela v živo.

Zakaj bi torej sami poskušali razvozlati skrivnosti psihologije trgovanja, če imate pri roki strokovnjaka, ki vam lahko predstavi lasten napredek in se naučite iz prve roke

Pridružite se prek 40 zadovoljnim članom, ki izkoriščajo naše trgovalne ideje in izobraževanja, uporabljajo naše široko znanje o finančnih trgih za lastne ideje in so najbrž edina skupina v Sloveniji, ki v povprečju služi s trgovanjem.

Kaj vse smo dodali v že tako bogato ponudbo boste izvedeli na brezplačnem predavanju sredo, 16. aprila ob 18h na Gospodarski zbornici Slovenije namenjenemu članom kluba in vsem, ki znajo prepoznati odlično priložnost, ko jim je le-ta ponujena.

Na dogodku bomo odgovarjali tudi na vaša vprašanja, tako da lahko odgovor na vaše vprašanje o psihologiji trgovanja dobite prav tam.

Več o dogodku si preberite tukaj

About Author

Anja P.

Anja P.

Related Articles