Finančni trgi

Prispevki

VIDEO: Kaj bo z evrom in kam se splača vlagati v 2015?

VIDEO: Kaj bo z evrom in kam se splača vlagati v 2015?
April 14
09:00 2015

Vprašanje, ki trenutno tare marsikaterega vlagatelja.

V zadnjem času smo priča zgodovinskem padcu evra. Evropski izvozniki se seveda zaradi padca evra na dvanajstletno dno ne pritožujejo in izkoriščajo stranske učinke politike ECB-ja, posledično pa se zvišuje vrednost njihov delnic.

Na drugi strani pa se zaradi novih in novih borznih rekordov mnogi sprašujejo, kam se trenutno ob tako visokih cenah delnic sploh še splača vlagati. Zato je pomembno za vlagatelje, da tudi v teh zlatih časih prepoznajo dobre naložbe in da znajo ločiti zrnje od plevela.

Je deflacija za potrošnike res slaba?

Kako?

Oglejte si si spodnji video prispevek, se prijavite na brezplačen dogodek in si zagotovite prosto mesto ter v živo preverite, kam se splača vlagati v 2015 ... Dogodek smo zaradi ogromnega navala morali ponoviti (na dogodek 14. aprila se je prijavilo skoraj 100 ljudi), tako da bo nov dogodek Kluba Finančni Trgi v torek 21. aprila na Gospodarski zbornici Slovenije ob 18. uri.

slika

DOGODEK kluba Finančni trgi:
KDAJ: torek, 21. aprila 2015 ob 18. uri (predviden čas trajanja dogodka: 1 uro)
KJE: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana (brezplačna parkirišča zagotovljena)
CENA: Elitni dogodek je BREZPLAČEN le za bralce portala Finančni Trgi!

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce