Finančni trgi

Prispevki

S preprostimi domislicami do milijonov

S preprostimi domislicami do milijonov
March 18
09:41 2011

Z izvirnimi zamislimi lahko obogatite. Potrebujete dobro zamisel, naredite izdelek, prijavite patent in ga dobro prodate.Tako sta naredila zakonca Schmelzer in zaslužila 20 milijonov zelencev.

Ne bo vam treba izumiti časovnega stroja, da bi obogateli. Niti ne potrebujete neznanskega strokovnega znanja in gore denarja za raziskovanje in načrtovanje. Izumite lahko najbolj banalne, smešne in preproste stvari in pospravite milijone. Tako sta naredila zakonca Schmelzer.

Več na finance.si

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce