Finančni trgi

Prispevki

Se bodo obrtniki na ulicah srečali z Janšo?

Se bodo obrtniki na ulicah srečali z Janšo?
March 03
08:30 2011

Ali lahko pričakujemo, da bo opozicija podpirala in podžigala izbruhe nezadovoljstva.

Državljanska nepokorščina obrtnikov in malih podjetnikov naj bi se po korakih stopnjevala do 18. aprila, ko na naj bi, če njihove zahteve ne bodo uresničene, "ustavili Slovenijo". Ali se bo na njihovo nezadovoljstvo prilepila strankarska politika?

Politične stranke, zlasti v opoziciji, so polne razumevanja za obrtniške težave, z izrecno podporo protestom pa so za zdaj zadržane.

Več na finance.si

NE PREZRITE:

Katero 'varovalko' bi morale imeti v teh časih vaše borzne naložbe, pa jo skoraj zagotovo nimajo?

Želite izvedeti, kam se trenutno resnično splača vlagati in zakaj?

Potrebujete pomoč  pri izbiri naložb in sestavi portfelja?

Če hočete izvedeti vsaj en odgovor na zgoraj zastavljena vprašanja nas kontaktirajte na urednistvo@financnitrgi.com ali pa nas pokličite na 059 033240 in zagotovo vam bomo lahko pomagali pri vaših dilemah oziroma težavah pri investiranju.

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce