Finančni trgi

Prispevki

 Breaking News

VIDEO: ‘Buffett ne bo kupil Volkswagna!’

VIDEO: ‘Buffett ne bo kupil Volkswagna!’
October 19
11:41 2015

To je bila naša ugotovitev, ko smo se v nabito polni dvorani Gospodarske zbornice Slovenija spraševali, ali je Volkswagen dovolj dobro podjetje in hkrati dovolj poceni, da bi se lahko znašlo v portfelju najbogatejšega investitorja.

Preverili smo, kako Volkswagen posluje, kakšne ima dobičke, kakšne so marže, donosnost kapitala ipd. Dodatno smo se vprašali, ali je delnica VW dovolj poceni, da bi upravičila nakup po kriterijih, ki jih uporablja Warren Buffett.

Volkswagnove delnice strmo upadajo, ali jih bo kupil Warren Buffett?

Dobra novica za vse, ki ste dogodek zamudili ...

Odzivi udeležencev dogodka so bili zelo pozitivni, večina jih je omenila, da so odnesli veliko uporabnih informacij in metod za izbiro dobrih naložb, zato smo se odločili, da posnetek dogodka objavimo tudi za vse zveste bralce portala Finančni Trgi.

Video posnetek dogodka je dostopen na spodnji povezavi – vredno ogleda!

KAKO INVESTIRAJO NAJBOLJŠI - PRIMER NA VOLKSWAGNU

Capture (1)

About Author

Luka Gubo

Luka Gubo

je kvantitativni analitik pri podjetju Finančni Trgi d.o.o. in upravljavec sklada FT Quant, in ima dolgoletne izkušnje na področju razvoja kvantitativnih modelov in investicijskih strategij. Njegov fokus je implementacija ugotovitev priznanih svetovnih akademikov v prakso, kar pomeni razvoj investicijskih pristopov, ki imajo visoke tveganju prilagojene donose. Zagovarja popolno transparentnost delovanja in čim bolj sistematično odločanje v investicijskem procesu. Za slovenske medije je pogosto vir informacij ali v obliki posvetov ali pisanja prispevkov in kolumn. Njegovi prispevki in komentarji so bili objavljeni v vseh večjih slovenskih medijih (Planet Siol.net, 24ur.com, Delo, Dnevnik, Finance, RTV Slo, Radio Slovenija, Val202, idr.)

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce