Finančni trgi

Prispevki

VIDEO: Malo delo – za ali proti?

VIDEO: Malo delo – za ali proti?
February 15
09:14 2011

Študenti bodo ostali brez dela, delodajalci pa brez dobrih in poceni delavcev.

Strošek dela se bo zvišal, birokratizacija pa se bo povečala. Omejitve urne postavke so postavljene krivično, poleg tega so tudi nevzdržne. To so po mnenju sodelujočih na včerajšnji okrogli mizi o malem delu glavne težave zakona.

"Študent naj dela toliko, kolikor hoče, po postavki, za kakršno se dogovori, na koncu pa naj plača dohodnino po veljavni stopnji. Seveda pa ne plača zdravstvenih prispevkov, ker je zavarovan že pri starših." Takšna je po Pezdirjevem mnenju najboljša rešitev.

VIDEO: Malo delo - kdo bo izgubil, kdo pridobil?

Več na Finance.si

 


About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles