Finančni trgi

Prispevki

VIDEO: Ste zamudili dogodek Brez dlake na jeziku o nafti in franku? Oglejte si ga zdaj …

VIDEO: Ste zamudili dogodek Brez dlake na jeziku o nafti in franku? Oglejte si ga zdaj …
February 13
10:31 2015

V torek, 3. februarja smo Finančni Trgi na Gospodarski zbornici v Ljubljani organizirali brezplačni dogodek imenovan SKLADKO DOGODEK: 'Brez dlake na jeziku o švicarskem franku in nafti'.

Poleg aktualnih tematik na temo švicarskega franka in nafte je bila v ospredju tudi predstavitev novosti na področju vlaganja v Sloveniji – portal Skladko.com. Gre za prvi spletni finančni portal v Sloveniji, s katerim boste lahko v obliki kuponov prihranili pri vstopnih stroških v slovenske vzajemne sklade.

Obiskovalci so nam s številčno udeležbo dokazali, da jih naše tematike zanimajo, saj so dvorano napolnili vse do zadnjega kotička.

 Apple prvo podjetje, ki je vredno več kot 700 milijard dolarjev

Žal pa je na dan dogodka posegla tudi narava, saj je Ljubljano na dan dogodka obiskal snežni metež. Kar nekaj vas je bilo, ki ste nam zaradi vremenskih razmer in bolezni naknadno odpovedali udeležbo.

Po dogodku pa smo prejeli kar nekaj klicev tistih, ki so sicer zamudili dogodek, a so si ga na vsak način želeli ogledati ali ponovno obiskati.

Slaba in dobra novica ...

Slaba novica je, da dogodka žal ne več bomo organizirali. Dobra novica pa je predvsem za tiste, ki ste dogodek zaradi takšnih ali drugačnih razlogov zamudili in bi si ga radi kljub vsemu ogledali. Video posnetek celotnega dogodka je tako vsem bralcem portala Finančni Trgi na voljo spodaj. Obilo užitkov ob gledanju!

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce