Finančni trgi

Prispevki

VIDEO: Vse, kar morate vedeti o financah in vlaganju v manj kot eni uri

VIDEO: Vse, kar morate vedeti o financah in vlaganju v manj kot eni uri
March 09
06:28 2015

Vsi si v svojem življenju želimo finančne stabilnosti in preskrbljenosti ob upokojitvi, zato zelo neradi vidimo, da gre naš trdo prigarani denar s slabimi naložbami v nič.

A ker večina med nami na žalost nima pojma o financah in vlaganju je to v praksi precej težje storiti.

Priznani ameriški vlagatelj in upravljavec hedge sklada in milijarder William "Bill" Ackman nas bo zato v spodnjem videju podučil o tem kaj je potrebno za financiranje in rast uspešnega podjetja in kako pametno vlagati, da si zagotovite udobno in denarno preskrbljeno upokojitev.

Ackman je sicer znan tudi po tem, da je že dolgo časa eden od največjih kritikov družbe Herbalife in ima trenutno 1 milijardo dolarjev vredno short pozicijo na delnice družbe – stavi torej, da bodo delnice podjetja izgubile vrednost.

Sanje vsakega investitorja – več kot 200% v manj kot 6 letih!

Pomagal pa naj bi sprožiti tudi nedavno preiskavo omenjene družbe, s strani ameriške zvezne komisije za trgovino, ki se nanaša na sum poslovanja s pomočjo “piramidne sheme”, ko se denar namesto s prodajo izdelkov služi z novačenjem novih distributerjev.

About Author

Miha Furlan

Miha Furlan

je diplomirani manager in dolgoletni sodelavec Finančnih Trgov, dober poznavalec finančnega sveta in avtomobilizma. Je tudi član Društva Finančnikov Slovenije.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce