Finančni trgi

Prispevki

Y.business Success Story s Klemenom Furlanom

Y.business Success Story s Klemenom Furlanom
December 01
14:18 2016

7. december 2016, ob 18.00
Kavarna NUK

Pridružite se Zavodu Ypsilon na Y.business Success Story s Klemnom Furlanom. Kako bo zmaga ameriškega poslovneža Donalda Trumpa na ameriških predsedniških volitvah vplivala na globalne finančne trge? Kaj to pomeni za Slovenijo? Bo dejstvo, da bo prva dama prav Slovenka Melania Trump, učinkovalo na slovensko gospodarstvo in investitorje? Y.business dogodku bo sledilo prednovoletno srečanje članov in članic Zavoda Ypsilon. Druženje bomo nadaljevali ob kozarčku kuhanega vina v središču predpraznične prestolnice. Za prijavo na dogodek pišite na info@ypsilon.si.

selling

17. december 2016, od 10.00 do 14.00
ABC HUB (spodnja etaža Emporium, BTC City)

Eden najboljših praktikov prodaje Lovro Peterlin, direktor Linea Directa Communications, bo razkrival trike in metode za povečanje prodaje. Na seminarju boste dobili odgovore na konkretne prodajne izzive, ki jih lahko po prijavi posredujete na Zavod Ypsilon. Vaše izzive sprejemamo do petka, 9. decembra. Prijavite se prek povezave bit.ly/VikendSeminarSelling, kjer so objavljena podrobnejša navodila za pripravo opisa vašega prodajnega izziva.

networking

Delavnica: Networking
14. december 2016, od 18.00 do 20.00
ABC HUB (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)

Dobra mreža poslovnih kontaktov je odločilnega pomena za razvoj vašega posla. Če se sprašujete, kako na poslovni konferenci ali dogodku pristopiti do potencialnega poslovnega partnerja ali investitorja, je to delavnica, ki jo potrebujete. Osvojili boste vse veščine poslovnega mreženja, ki jih potrebujete za uspešno zbiranje kontaktov, naučeno pa boste preizkusili tudi v praksi. Prijavite se na bit.ly/DelavnicaNetworking.

branding

Delavnica: Personal Branding
13. december 2016, od 18.00 do 20.00
ABC HUB (spodnja etaža Emporiuma, BTC City)

Osebna znamka je del promocije vaše profesionalne osebnosti in poslovnega življenja. Na delavnici boste spoznali metode, kako zgraditi in krepiti osebno blagovno znamko v odnosu do vaših poslovnih partnerjev in strank. Predstavljene vam bodo prednosti osebne znamke za poslovne partnerje in stranke. Osvojili boste vse veščine, ki jih potrebujete za razvoj in vzdrževanje nenehnega procesa vzpostavitve osebne znamke. Prijavite se na bit.ly/DelavnicaPersonalBranding.

Vir: Ypsilon.si

 

About Author

Miha Furlan

Miha Furlan

je diplomirani manager in dolgoletni sodelavec Finančnih Trgov, dober poznavalec finančnega sveta in avtomobilizma. Je tudi član Društva Finančnikov Slovenije.

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce