Finančni trgi

Prispevki

Najbolje ocenjeni slovenski hoteli

Najbolje ocenjeni slovenski hoteli
October 09
10:03 2014

Hotelski iskalnik Trivago je pripravil seznam najbolje ocenjenih slovenskih hotelov s strani hotelskih gostov.

Na trivago strani, kjer je združeno preko 140 milijonov hotelskih ocen z različnih spletnih virov (Expedia, Booking.com, Tripadvisor) se oblikuje končna, nepristranska ocena. Mnenja gostov so prikazana na lestvici (1-100).

V kategoriji najbolje ocenjenih 3* hotelov, je prvo mesto zasedel hotel Miklič iz Kranjske Gore, z oceno 90,36. Najboljši 4* hotel, po mnenju trivagovih uporabnikov, je hotel Cubo iz Ljubljane (91,22). V kategoriji, nekoliko bolj prestižnih 5* hotelov je titulo najboljšega zasedel hotel Kempinski Palace iz Portoroža (90,35). V trivagu so upoštevali 3 najbolje ocenjena hotela iz vsake kategorije.

V Evropi najdražji hoteli v Ženevi, v Sloveniji v Portorožu

Ocene

 

About Author

Uros B.

Uros B.

je urednik portala Finančni Trgi in finančne revije Alfa. Na borznem parketu je prisoten že vse od leta 2002, ko je svoje prve prispevke objavil na portalu in forumu Vzajemci.com. Aktivno udejstvovanje na področju vzajemnih skladov je nadaljeval v Iliriki DZU, kjer je bil zadolžen za področje trženja vzajemnih skladov. Ker mu raziskovalna žilica ni dala miru, se je znova vrnil v novinarske vode. Kot zunanji sodelavec je sooblikoval vsebino na finančnem portalu Cekin.si., danes pa skrbi za objave aktualnih in zanimivih tematik iz področja osebnih financ na portalu Finančni trgi.

Related Articles