Finančni trgi

Prispevki

 Breaking News

Zaradi stavke bo letalski prevoznik Ryanair preklical več kot 600 poletov

Zaradi stavke bo letalski prevoznik Ryanair preklical več kot 600 poletov
July 19
06:44 2018

Irski letalski prevoznik Ryanair je zaradi stavk pilotov in kabinskega osebja v Belgiji, na Portugalskem in v Španiji, za naslednji teden preklical do 600 poletov.

Odpovedi poletov bodo vplivale na več kot 50,000 potnikov, ki so si lete rezervirali iz teh treh držav v sredo in četrtek prihodnji teden. Družba se je zaradi odpovedanih poletov opravičila svojim strankam.

Adria Airways odslej tudi z nemškega letališča Paderborn-Lippstadt

Tako so potnike o odpovedi poletov že obvestili prek elektronske pošte ali SMS-ov, hkrati pa so dejali, da v primeru, da potniki obvestil niso prejeli, to pomeni, da bo njihovi leti potekali po kot je bilo načrtovano.

Stavka evropskega kabinskega osebja sledi ločenim ukrepom, ki so jih izvedli irski piloti Ryanaira.

Včeraj je družba hkrati potrdila, da je preklicala 24 poletov med Irsko in Veliko Britanijo, ki so bili predvideni za petek, kot razlog pa so navedli stavko pilotov.

About Author

Furlan Klemen

Furlan Klemen

je izkušen borzni trgovalec z več kot desetletnimi izkušnjami, specializiran za trgovanje makroekonomskih dogodkov na terminskih borzah. Trgovalni račun podjetja Finančni Trgi d.o.o. se lahko pohvali z izjemnim Sharpe ratio-m, ki je 3 (letni donos glede na volatilnost). Po kriteriju Sharpe ratio je Klemen Furlan eden uspešnejših trgovalcev na Chicaški terminski borzi. Poleg borznega trgovanja je tudi direktor podjetja Finančni Trgi d.o.o. in predsednik Društva finančnikov Slovenije (DFS).

Related Articles

Nova finančna revija ALFA

Naročite se na najbolj informativen tromesečnik za finančne navdušence!

Naročnina na revijo

Prodajne lokacije

Za oglaševalce