Finančni trgi

O portalu Financnitrgi

O portalu Financnitrgi

Zakaj bi se moral vsak sleherni Slovenec obiskati portal Finančni Trgi?

Portal Finančni trgi je združenje dolgoletnih in izkušenih trgovalcev s področja različnih finančnih instrumentov, s katerimi se trguje po različnih borzah po svetu. Namen društva je spodbujanje strokovnega razvoja in načina trgovanja ter prenos znanj, informacij in izkušenj med vse ljudi, ki bi želeli dvigniti nivo finančne pismenosti v Sloveniji.

S poseganjem v splošne finančne temelje želimo v društvu slehernemu Slovencu obelodaniti finančne zakonitosti in pravila, ki nas lahko popeljejo do bolj lagodnega finančnega življenja in mirne upokojitve. Na portalu si tako uporabniki delijo ideje na različnih področjih – od strategij vlaganj pri osnovnih ali izvedenih finančnih instrumentih do izpopolnjevanja iz različnih tematik na finančnem področju, ki jih vsak član prek izobraževanj in seminarjev lahko tudi brez težav osvoji.

IZOBRAŽEVANJA

Vsa vprašanja povezana z našimi izobraževanji, prijave,  termini, dodatnimi informaicijami naslovite na:

izobrazevanja@financnitrgi.com

OGLAŠEVANJE

Obiskovalci naše spletne strani pripadajo najbolj aktivnim potrošniškim skupinam. Le-ti so odprti za pridobivanje informacij preko interneta in so navajeni kupovati različne stvari s pomočjo svetovnega spleta. Naša spletna stran je izvrstno pozicionirana na vseh večjih iskalnikih skozi celo leto, se vsakodnevno pregleduje, dopolnjuje in sledi vsem svetovnim trendom. Vaš oglas bo na naših spletnih straneh vedno znova opažen s strani različnih profilov obiskovalcev. Izboljšajte svoje poslovne rezultate in oglašujte na naših spletnih straneh.

Vsa povpraševanja v zvezi z oglaševanjem na internetu lahko pošljete na elektronski naslov:

oglasevanje@financnitrgi.com

UREDNIŠTVO PORTALA

Vse predloge in vprašanja povezana z delovanjem spletne strani, mnenja o njej, napake v delovanju strani, ki ste jih opazili  lahko pošljete na elektronski naslov:

urednistvo@financnitrgi.com

TEHNIČNA PODPORA

Za vse težave in probleme s programsko opremo in ostalimi tehničnimi težavami , naslovite na

podpora@financnitrgi.com


ZAPOSLITEV

V podjetju Financnitrgi d.o.o se zavedamo, da so ljudje naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja izvirnost, omogoča osebni razvoj, napredovanje in kakovost življenja za vse zaposlene. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere za delo doma in v tujini in jih nagrajujemo za dosežene rezultate. Vse ki vas zanima, delo v perspektivnem podjetju nam pošljite vaš življenjepis na:

zaposlitev@financnitrgi.com


VIZITKA:

Ime podjetja: Finančni Trgi d.o.o.

Naslov:
Verovškova ulica 55
1000 Ljubljana

Telefon: 059 033 240

Davčna številka: 60032464

Matična številka: 3709019000

TRR:
IBAN  SI56 3500 1000 0875 725  (odprt pri BKS banki)

E-pošta: info@financnitrgi.com